☀️ GRATIS GAVE ☀️

Når du bestiller en baby boks eller ombytter din boks, vil du efter 1 September modtage:

 • 1. stk gratis magasin Børn & Fritid fra @bornogfritid 
  (Medfølger hver anden måned med start 1 September)
 • 1 stk. gratis Moby Hue fra @livrig 
  (Medfølger din første bestilling på str 50, 56 og 62)
 • 1. stk. rabatkupon fra @livrig.dk
  (
  Medfølger din første bestilling)
 • 2. stk. rabatkuponer fra @babyboks.dk
 • (Medfølger din første bestilling)
 • Diverse smågaver 
  (Medfølger lejlighedsvis)

 

BABY BOKS GAVE

Børn & Fritid er spækket med spændende nyheder, interessante læserberetninger, oplysende artikler og fængende reportager om den moderne, danske børnefamilies travle verden og hverdag.
I hver udgave sættes fokus på aktuelle og relevante emner indenfor sundhed, fritid, børns leg og opvækst, opdragelse, friluftsliv, børnemode, gode ideer, bøger, spil, filmnyheder og meget andet, der vedkommer alle os, der venter sig og/eller allerede har børn.
Børn & fritid er desuden magasinet i børnehøjde, der primært henvender sig til forældre, bedsteforældre og andre med børne- og ungdomsrelateret arbejde, der ønsker at blive lidt klogere på sig selv og den omgivende verden, både vi selv og vore kære unger er del af.

 

Siden opstarten af Livrig med Ergobaby har vi fastholdt et produktfokus på ergonomi, kvalitet, komfort og bæredygtighed for natur og menneske. Livrig er opbygget omkring bæreredskaber og med tiden har vi i ny og næ valgt at tage andre velovervejede produkter ind i shoppen.
Vi udmærker os ved udelukkende at sælge produkter, vi selv kan stå inde for, bruger eller har brugt i vores familie. Det vil sige, at vi mener, produktet kan bidrage positivt og effektivt til at opnå større velvære i børnefamilien. 
Vores mission er at bringe overskud og harmoni ud til de danske børnefamilier ved at dele vores erfaringer.

 

BABYBOKS.DK er et barn til barn leje- og købe koncept, hvor nyt og mindre brugt baby- og børnetøj får nyt liv ved at blive sat sammen på en ny og smart måde i en BABY BOKS 👶

NEMT, BÆREDYGTIGT, OMKOSTNINGSBESPARENDE, GIVENDE OG SMART!