Om Babyboks.dk

På denne webshop kan du finde
udlejning, køb og branding af baby og børnetøj/udstyr.
_

BABYBOKS.DK - et barn til barn lejekoncept, hvor nyt eller mindre brugt baby og børnetøj får nyt liv ved at blive sat sammen på en ny og smart måde i en
BABY BOKS. 

En BABY BOKS indeholder typisk:
- Body, t-shirt, bluse, cardigan, buks og/ eller kjole.

- I alle baby bokse vil der være en gave, som kan være en lille gave fra os, men det kan også være gaver fra vores samarbejdspartnere, små som store. 

- En baby boks giver jer mulighed for at få adgang til en masse styles og skulle I prøve styles som I ikke kan undvære, så kan I selvfølgelig vælge at beholde tøj og købe det.

- Omvendt, hvis I har styles liggende, som ikke bruges, kan disse sendes med retur og udløse en rabat på jeres næste baby boks.  

Hvis I ønsker jakker, regntøj, termotøj, sko, gummistøvler, badetøj mm., så hold øje med SHOPPEN, hvor vi løbende opdatere med forskellige leje og købe produkter, som kan tilføjes som tillæg til jeres baby boks. 

@babyboks.dk

NEMT, BÆREDYGTIG, OMKOSTNINGSBESPARENDE, GIVENDE OG SMART!

-
-

Efter at jeg er blevet mor, har jeg opdaget, hvor meget babytøj man får i gave, får køb for meget af og hvor meget man faktisk aldrig får brugt, da babyen vokser så hurtigt. Det ender med at man faktisk bare gerne vil have få, men smarte styles til ens lille guldklump. Når alt kommer til alt, så har man som småbørnsforældre ikke tid eller overskud til at søge internettet tomt for gode styles og priser. På den anden side har man ofte en masse tøj i skabene som er for småt og man orker ikke at stå på et loppemarkedet og sælge det. Derfor vil vi også give dig mulighed for at donerer jeres overskudstøj til konceptet og som tak, modtager du 25% eller 50% i rabat på din næste BABY BOKS. Vi sælger noget, men videregiver det meste af tøjet fra konceptet direkte til Red Barnet og Mødrehjælpen for at støtte op omkring værdien at være bæredygtig, givende og mindske tøjspild.
-
Jeg håber, at I alle vil tage godt imod denne nye udlejningsshop, som er lavet for at gøre det lidt sjovere, billigere og nemmere at være småbørnsforældre. 
Dette er første udkast af vores webshop, så jeg hører meget gerne på tilbagemeldinger på brugen heraf. 

"Tak fordi du følger med og er en del af vores alle sammens rejse mod mindre tøjspild og mere bæredygtighed i vores tøjvalg"
 

Founder & Indkøber @mama.zaar
Produkttester@minizaar